Seriöst entreprenörskap

I mina tappra försök att bli en seriös entreprenör skall jag nu genomföra en Språngbräda hos Connect Väst. Dom har imponerande statistik för företag som gått igenom Språngbrädan: hälften får riskkapital och hälften anställer minst en person. Det är säkerligen nyttigt för mig och affärsplanen att gå igenom denna process, och jag hoppas det är värt tiden som krävs. Egentligen är jag mest nyfiken på dom kontakter som jag kan knyta när jag väl skuttat över skranket.

Jag har anmält mig till Venture Cup Väst för att dra nytta av workshopen Teamsammansättning. Jag tänker dock inte delta i tävlingen; är det inte bättre att koncentrera sig på sitt projekt än att tävla om bästa affärsplan? Affärsplanen har ju knappast något egenvärde.

Webbdagarna var intressanta, om än inte så nördiga som jag önskat, och några kontakter tog jag som är värda att följa upp.

About Arne Evertsson

I am Sprend.
This entry was posted in entreprenör. Bookmark the permalink.

Comments are closed.