Konferenskul

Här kommer en glad och i mina ögon skrämmande nyhet: I i januari har jag fått en 20-minuters-slot på JFokus på temat "I want YOU for my $10 billion web project". Gissa vilket projekt jag snackar om. Jag kallsvettas redan, men det skall bli kul.

 

Var på Øredev i tisdags och onsdags och trivdes som fisken i vattnet. Det var min första riktiga konferens och det var skitkul och träffa på kända och okända nördar. Wow, varför har jag inte gjort detta förut (jo, jag vet varför, det kostar massor med pengar och förlorad fakturering och kräver övertalning av existerande uppdragsgivare).

 

Annars har jag, ångestfyllt, flytt IntelliJ och (återigen) uppdaterat min affärsplan inför Connects Språngbräda på tisdag. Det har dock redan gett resultat eftersom jag nu tror på reklamfinanisering i mycket högre grad än förut. Dessutom får jag god presentationsträning inför framtida uppgifter i talarstolen.

About Arne Evertsson

I am Sprend.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.