Exjobbare?

Jag nätverkade på Connect Västs frukostmöte i morse. Det handlade om Ostron och var riktigt intressant (fast kanske inte för det här projektet). Själva träffen anordnades på Chalmersområdet, och efter lite minglande har jag börjat fundera på om inte exjobbare, trots allt, kan vara rätt personer för Sprend. Om inte annat är studenter vana vid att leva på små slantar. Genom att erbjuda exjobbare en uppgift kan man hitta personer som kan fortsätta i Sprend efter examen.

 

Det som oroat mig med just exjobbare är att dom kanske inte är självgående, måste ledas vilket kräver mycket tid, och har fokus på att avsluta sin utbildning (i stället för att göra en bra jobb för Sprend). Dom farhågorna kvarstår, fast hade jag hittat en klon på mig själv som just skulle göra exjobb så hade jag lätt anlitat honom. Jag hade också själv hoppat på ett sådant förslag om någon kommit med det till mig när jag letade exjobb.

 

Så kanske…

 

About Arne Evertsson

I am Sprend.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.